ukenru
iz-khostela-na-plats-zatrimani-rozpovili-detali

Із хостела на плац: затримані розповіли деталі

 • 12022 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Затримані у столичному хостелі на Саксаганського розповіли УНН деталі подій.

Як розповів один із затриманих Павло, його та ще 4 осіб зранку затримали і, забравши паспорти, повезли до війскового комісаріату.

"... о 7 ранку приїхали поліція з військоматом (представниками військкомату — ред.), забрали паспорт і повезли у військкомат. Ми пройшли медкомісію, нам сказали, що ми поїдемо у міську лікарню і нас повезуть у військову частину. Зараз ми вже на плацу, нам сказали, що нас вже нікуди не відпустять ... розподілили у частину. Ми не знаємо, що робити... Особисті речі сказали, щоб нам хтось привіз",- повідомив Павло.

Ще один із затриманих розповів УНН наступне: "... усі були в цивільному, крім однієї людини. Цей чоловік був у формі дільничного. Вантажили в маршрутку, яку підвезли прямо під хостел. Забрали 8 осіб, кількох відпустили, залишилися в військкоматі 5 осіб. Документів не пред'являли, нічого не пояснювали", - повідомив затриманий.

За його словами, зараз затримані перебувають за адресою Зрошувальна, 17А.

Адміністрація хостела підтвердила інфорамацію про затримання осіб.

"...так, прийшли зранку, забрали (хлопців - ред.) та пішли..", - повідомила адміністрація хостелу.

У той же час у прес-службі поліції Києва УНН запевнили, що нічого не знають про події у хостелі на Саксаганського. Так само немає інформації і у МВС.

Нагадаємо, під час обшуку у київському нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками, виявила 11-х малолітніх та 32-х осіб, які ухилялися від призову.

Українські Національні Новини

Суспільство