ukenru
ispanets-emeri-zminiv-vengera-na-postu-nastavnika-arsenalu

Іспанець Емері змінив Венгера на посту наставника "Арсеналу"

 • 8155 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Унай Емері отримав пост головного тренера лондонського "Арсеналу", де він змінив біля керма видатного француза Арсена Венгера, інформує УНН з посиланням на сайт "канонірів".

Терміни угоди і фінансова частина контракту наразі залишилась невідомою.

"Я дуже радий приєднатися до одного з великих клубів в грі. "Арсенал" відомий і улюблений у всьому світі своїм стилем гри, його прихильністю до молодих гравців, фантастичним стадіоном, тим, як працює клуб. Я дуже радий, що мені доручено почати цю важливу нову главу в історії клубу. Я зустрів Стена і Джоша Кроенке, і стало зрозуміло, що у них великі амбіції для клубу - вони прагнуть домогтися успіху в майбутньому", - сказав іспанський спеціаліст.

Відзначимо, що у 2006-му році 46-річний тренер вивів ФК "Лорка" до другого дивізіону Іспанії, а через рік допоміг "Альмерії" завоювати путівку в Прімеру. На європейській арені дебютував під час перебування тренером "Валенсії", якою керував з 2008 по 2012 рік. Недовго працював з московським "Спартаком", а в січні 2013-го став біля керма "Севільї". У сезонах 2013/14, 2014/15 і 2015/16 андалузці виграли Лігу Європи, а потім Емері відправився в Париж. За два сезони в "Парі Сен-Жермен" виграв два Кубки Франції і два Кубки французької ліги, а також чемпіонат Франції-2017/18. З кампанії 2013/14 Емері вигравав як мінімум один трофей за рік.

Нагадаємо, що починаючи з 1996 року і до кінця сезону 2017/18 років керував лондонцями Арсен Венгер.

Українські Національні Новини

Спорт