ilon-mask-vidnovyt-poperednii-perehliad-zaholovkiv-u-x

Ілон Маск заявив, що X знову показуватиме заголовки

 • 25395 переглядiв

Ілон Маск повідомив, що X (Twitter) знову показуватиме на платформі - функцію, вилучену минулого місяця з естетичних міркувань

Ілон Маск заявив, що X, раніше відомий як Twitter, знову почне показувати заголовки у попередньому перегляді повідомлень з URL-адресами на платформі після видалення заголовків минулого місяця, передає УНН.

Деталі

У повідомленні в X Маск повідомив, що в майбутньому оновленні компанія накладе заголовок на верхню частину зображення повідомлень з URL. Він не вказав якість конкретні терміни впровадження змін і не навів прикладу того, як це може виглядати.

Доповнення

У серпні генеральний директор Tesla заявив, що X планує припинити показувати заголовки у повідомленнях з URL-адресами у прев'ю для покращення естетики. Компанія припинила показувати заголовки у жовтні після оголошення.

Через це зміни, зауважує TechCrunch, користувачам доводилося клацати або торкатися картки з URL-адресами, щоб дізнатися заголовок або прочитати заголовок. Щоб обійти цю зміну, видавці почали писати власні заголовки на зображеннях і публікувати посилання окремо або включати заголовок у зображення згенерованої картки попереднього перегляду.

Юлія Шрамко

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Ілон Маск заявив, що X знову показуватиме заголовки

     • 25395 переглядiв

    У Німеччині провели рейди в будинках прихильників ХАМАС

     • 20173 переглядiв

    В окупованому Криму повідомили про вибухи та стрілянину

     • 20741 переглядiв