ilon-mask-pro-noviy-serial-volodar-persniv-tolkin-perevernuvsya-v-truni

Ілон Маск про новий серіал "Володар перснів": Толкін перевернувся в труні

 • 752502 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Мільярдер Ілон Маск висловився про серіал "Володар перснів: персні влади" (The Lord of the Rings: The Rings of Power). У Twitter він заявив, що у перших епізодах так і не побачив гідного чоловічого персонажа, інформує УНН.

Цитата

"Толкін перевернувся у труні. Поки майже кожен чоловічий персонаж або боягуз, або придурок, або і те, і інше. Тільки Галадріель смілива, розумна та мила", — написав Маск.

Деталі

Прем'єра «Володаря перснів: персні влади» відбулася 2 вересня. В основу сюжету серіалу лягла історія про створення кілець влади для різних рас Середзем'я. Попри добрі відгуки журналістів, користувачі розкритикували серіал – його рейтинг на Rotten Tomatoes складає 38% від глядачів проти 84% від журналістів.

Раніше стало відомо, що Amazon на три дні обмежила можливість залишати рецензії на серіал на сайті Prime Video в рамках боротьби з ревью-бомбінгом, а портал IMDb видалив відгуки глядачів з оцінками нижче 6 балів з 10. При цьому серіал став найбільшою прем'єрою сервісу Prime Video.

Нагадаємо

Ілон Маск заявив, що світові потрібно народжувати більше дітей та продовжувати добувати нафту.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 6 вересня

     • 112477 переглядiв

    Окупанти поцілили в Індустріальний район Харкова, — мер

     • 267994 переглядiв