ilon-mask-pohodyvsia-z-netaniahu-shcho-khamas-maie-buty-znyshchenyi-zmi

Ілон Маск погодився з Нетаньягу, що ХАМАС має бути знищений - ЗМІ

 • 33758 переглядiв

Ілон Маск погодився з прем'єр-міністром Ізраїлю Нетаньягу щодо необхідності знищення ХАМАС для забезпечення кращого майбутнього для Гази, запропонувавши післявоєнну реконструкцію території, як це було зроблено в Німеччині та Японії. Маск заявив, що хоча жертви серед цивільного населення "неминучі", Ізраїль намагається їх уникнути.

Американський мільярдер Ілон Маск під час спілкування з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу в прямому ефірі в соцмережі X (колишній Twitter) заявив, що у нього "немає іншого вибору", окрім як знищити терористичне угруповання ХАМАС, щоб забезпечити краще майбутнє для Гази.  Про це повідомляє The Times of Israel, пише УНН.

Деталі

"Якщо ви хочете безпеки, миру і кращого життя для жителів Гази, то вам потрібно знищити ХАМАС. Спочатку потрібно позбутися отруйного режиму, як це було зроблено в Німеччині та Японії", - заявив Нетаньягу, на що Маск відповів: "Вибору немає".

Маск також зазначив, що жертви серед мирного населення "неминучі" і що Ізраїль намагається уникнути їх у своїй війні з ХАМАС.

"Потрібно поєднувати твердість, знищення терористів і тих, хто має намір вбивати, і водночас допомагати тим, хто залишився, що і сталося в Німеччині та Японії", - додав він.

Власник компанії X і глава компанії SpaceX, заявив, що хотів би допомогти у відбудові сектора Гази після війни.

За його словами, відновлення території є важливим кроком для запобігання майбутнім війнам."Зазвичай переможець карає того, хто програв", - зауважив Маск, вказуючи на відбудову Німеччини та Японії союзниками після Другої світової війни - як на приклад того, як зусилля з відновлення після війни допомогли забезпечити мир на тривалий період.

Раніше

УНН повідомляв, що Ізраїль у понеділок прийняв з візитом Ілона Маска, на тлі заяв про досягнення принципової угоди про використання зв'язку Starlink його компанії SpaceX у секторі Гази, де пауза у війні проти ХАМАС збіглася з візитом технологічного підприємця.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

     • 58852 переглядiв

    Українська ІТ-Армія провела масштабну операцію

     • 50129 переглядiв

    Новини по темі

    Ілон Маск погодився з Нетаньягу, що ХАМАС має бути знищений - ЗМІ

     • 33758 переглядiв