ilon-mask-anonsuvav-zminu-logotipa-twiter

Ілон Маск анонсував зміну логотипа Twiter

 • 189111 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Власник соціальної Twitter Ілон Маск оголосив про зміну її логотипу. Замість синьої плашки буде буква «Х». Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці в Twitter, пише УНН.

Цитата

"Незабаром ми попрощаємось з брендом Twitter і поступово, з усіма пташками", — написав Маск.

В іншому твіті Маск опублікував теперішній логотип Twitter з підписом "Подобається це, але Х", а також виклав трисекундний анімований ролик з літерою "Х".

Деталі

У коментарях Маск також зазначив, що новий логотип може бути введений вже наступного понеділка. Це не перша спроба Маска, який придбав Twitter наприкінці жовтня 2022 року, змінити щось у соціальній мережі. Він вже тимчасово змінював логотип на зображення однієї з криптомонет, ввів платну верифікацію для користувачів, обмежив кількість дописів, які можна побачити за добу тощо.

Також, серед іншого, Маска звинувачували в тому, що він підігрує російській пропаганді, а алгоритми Twitter почали штучно занижувати рейтинг дописів, в який йдеться про злочини російської армії в Україні.

Значна частина рекламодавців зупинили співробітництво з соціальною мережею після того, як Маск придбав її. За словами нового власника компанія втратила 50% від реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верифіковані акаунти в Twitter використовуються для поширення фейків про Україну – ВВС

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ілон Маск анонсував зміну логотипа Twiter

     • 189111 переглядiв