iecherha-dlia-vantazhivok-zapratsiuie-u-shche-odnomu-punkti-propusku-z-yes

"єЧерга" для вантажівок запрацює у ще одному пункті пропуску з ЄС

 • 14346 переглядiв

З 22 липня послуга «єЧерга» для вантажівок почне діяти на пункті пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» з Румунією. Це буде 16-й пункт пропуску, де працює система онлайн-запису для вантажівок.

Послугу "єЧерга" для вантажівок масштабують на ще один пункт пропуску через кордон до ЄС, повідомили у п'ятницю у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України, пише УНН.

Деталі

"22 липня послуга "єЧерга" для вантажівок почне працювати для порожніх вантажівок на пункті пропуску "Красноїльськ – Вікову де Сус" з Румунією", - повідомили у міністерстві.

Зазначається, що з понеділка порожні вантажівки зможуть перетнути вказаний пункт пропуску лише за попереднім записом в системі "єЧерга" на сайті echerha.gov.ua або через відповідний застосунок.

"Реєстрація в системі "єЧерга" стартує 21 липня о 12:00. Безпосередньо рух вантажівок за новим записом стартує 22 липня о 12:00", - вказали у міністерстві.

Доповнення

Наразі "єЧерга" для вантажівок працює на 15 пунктах пропуску для вантажівок. Разом із "Красноїльськ – Вікову де Сус" цей перелік розшириться до 16 міжнародних автомобільних пунктів пропуску.

За час дії послуги, за даними міністерства, кордон за онлайн-записом перетнуло 1 мільйон 38 тисяч вантажівок.

Юлія Шрамко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    "Дюна: Пророцтво" вийде на HBO у листопаді

     • 7417 переглядiв

    OpenAI випускає дешевшу та легшу модель для розробників

     • 7991 переглядiв