ukenru
i-klimpush-tsintsadze-tsogo-roku-ukrayina-zatverdila-osnovni-dokumenti-schodo-yevroatlantichnoyi-integratsiyi

І.Климпуш-Цинцадзе: цього року Україна затвердила основні документи щодо євроатлантичної інтеграції

 • 7864 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. В цьому році Україна змогла затвердити основний масив документів, пов’язаних з євроатлантичною інтеграцією. Про це віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила під час брифінгу в четвер, передає кореспондент УНН.

"З точки зору євроатлантичної інтеграції, нам цього року вдалося пройти основний масив документів, нам вдалося затвердити саме в 2016 році, а саме - пройти повністю цикл стратегічного планування, прийняття стратегічних документів, починаючи від стратегії національної безпеки, воєнної доктрини України, концепції розвитку сектору безпеки і оборони, стратегічного оборонного бюлетеню, державної цільової оборонної програми розвитку озброєння і військової техніки до 2020 року. І все це дозволяє говорити, що в нас на даний момент є конкретні плани реформування сектору безпеки і оборони, конкретні цілі, покроково розписані на кілька років наперед", - зазначила вона.

Як повідомляв УНН, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що на сьогодні дві третини українців підтримують євроінтеграційні процеси України.

Українські Національні Новини

Політика