holovnyi-serzhant-batalionu-shkval-pro-eksuviaznenykh-znyshchuiut-voroha-u-velykii-kilkosti

Головний сержант батальйону “Шквал” про ексув'язнених: знищують ворога у великій кількості

 • 100084 переглядiв

Головний сержант батальйону "Шквал" повідомив про високу ефективність колишніх ув'язнених на фронті. За його словами, вони відважно воюють і знищують велику кількість ворогів, демонструючи стійку мотивацію.

Колишні ув'язнені працюють відважно й знищують ворога у великій кількості. Про це повідомив головний сержант Олександр спеціалізованого батальйону "Шквал" 47-ї ОМБр на позивний "Кит" в ефірі телемарафону, передає УНН.

На запитання, як колишні ув'язнені, які мобілізувалися до його бригади показують себе в армії, "Кит" відповів: "Це дуже гарні хлопці, вони добровольці, по-перше. По-друге, мотивація дуже стійка, вони відважні. З ними дуже приємно працювати, є питання у вихованні, але вони вже з тих закладів, де була дисципліна, тому там правильно направити й все".

Також він зазначив, що колишні увязнені відважно працюють.

"Вони стріляють, вони дуже багато стріляють. Вони знищують ворога у великій кількості. Один такий боєць знищує 10 бійців противника", - заявив "Кит".

Доповнення

14 липня повідомлялося, що головний сержант бригади вручив нарукавні знаки бійцям спеціального батальйону "Шквал" 47 окремої механізованої бригади.

Батальйон складається з громадян, які відбували покарання в місцях позбавлення волі та сформований з добровольців, які самі прийняли рішення захищати країну.

24 липня повідомлялося, що сім засуджених жінок підписали контракт із ЗСУ в обмін на умовно-дострокове звільнення. Загалом 6101 засуджений виявив бажання долучитися до лав ЗСУ, з них 3823 вже виїхали на навчання. 

Популярні

Новини по темі

Українські шаблістки вийшли у півфінал Олімпіади-2024

 • 13188 переглядiв