henshtab-na-fronti-vidbulosia-77-boiezitknen-naihariachishoiu-zalyshalasia-sytuatsiia-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 77 боєзіткнень. Найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку

 • 22597 переглядiв

На передовій відбулося 77 бойових зіткнень. Найактивніші бої на Покровському напрямку, де ворог здійснив 27 атак, також активність спостерігалася на Харківському і Куп'янському напрямках.

На передовій відбулося 77 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні залишалася ситуація на Покровському напрямку, також ворог активний на Харківському і Куп’янському напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Протягом доби противник завдав по території України два ракетні удари із застосуванням трьох ракет, 52 авіаційні удари (задіяв, зокрема 69 КАБ), використав для ураження 713 дронів-камікадзе. Здійснив понад 3200 обстрілів позицій наших військ і населених пунктів

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: ворог 9 разів атакував біля Глибокого та Вовчанська. ЗСУ відбили 7 атак, однак ще дві - тривають

На Куп’янському: окупанти 10 разів намагався просунутися неподалік Синьківки, Стельмахівки Берестового та в напрямку Глушківки. Захисники відбили 7 атак, проте інші бої продовжуються.

На Лиманському: терористи атакували 6 разів в районах Макіївки та Тернів. ЗСУ відбили 5 штурмів, втім досі точиться одне бойове зіткнення.

На Сіверському: загарбники 5 разів намагалися прорватися в районах Верхньокам’янського та Виїмки. Бої біля Верхньокам’янського продовжуються.

На Краматорському: противник тричі невдало атакував у районах Часового Яру та Андріївки. Але нині ще тривають 2 бойових зіткнення.

На Торецькому: ЗСУ відбили 5 ворожих атак поблизу Північного, Торецька та Залізного. Три атаки відбито, противник успіху не мав, тривають бої у двох локаціях.

На Покровському: окупанти 27 разів атакувати поблизу населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Прогрес, Калинове та Уманське. Нині, 22 атаки відбито, 5 бойових зіткнень тривають.

На Курахівському: агресор 5 разів атакував позиції Захисників. Найбільшу активність було проявлено у районі Красногорівки та Парасковіївки. Усі спроби противника прорватись на цьому напрямку були бузуспішні.

На Оріхівському: ворог 3 безуспішно штурмував поблизу Роботиного та Новоданилівки.

На Придніпровському: супротивник не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Один невдалий штурм агресора було відбито українськими воїнами.

На фронті понад півсотні бойових зіткнень, ворог активно наступає на Покровському напрямку - Генштаб21.07.24, 16:49

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові пролунала серія вибухів

     • 55929 переглядiв