grupa-shakhrayiv-za-pidroblenimi-dokumentami-prodavala-kvartiri-zhiteliv-stolitsi

Група шахраїв за підробленими документами продавала квартири жителів столиці

 • 299169 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня.УНН Правоохоронці викрили злочину групу яка продавала квартири жителів столиці за фіктивними документами. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, пише УНН.

Деталі

Учасники організованої групи підробили документи на квартиру в Печерському районі міста Києва, що не існує, та організували її огляд добросовісному покупцю. Вводячи в оману потерпілого, зловмисники фактично здійснили показ іншої квартири, яка за технічними характеристиками є ідентичною. Надалі підозрювані відчужили покупцю квартиру, що не існує за 29 млн грн та заволоділи даними коштами.

Крім цього, учасники групи, підробивши довіреність на підставну особу, незаконно відчужили квартиру у Подільському районі міста Києві, що належить громадянці, яка фактично проживає в Королівстві Данія. Вартість квартири становить 2,6 млн грн.

Наразі організатору злочину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 9 млн грн, інші учасники групи перебувають під домашнім арештом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні викрили масштабну схему переправлення новонароджених дітей за кордон під прикриттям сурогатного материнства

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС розпочав розгляд по суті у справі Насірова

     • 252695 переглядiв