ukenru
grubi-prorakhunki-u-roboti-golovnogo-politseyskogo-vinnichchini-vidstoronili

Грубі прорахунки у роботі: головного поліцейського Вінниччини відсторонили

 • 24979 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Рішенням керівництва Нацполіції відсторонено від виконання обов’язків керівника поліції Вінницької області Юрія Педоса, також кадрові рішення ухвалено щодо інших топ-поліцейських області. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

"Сьогодні, 29 травня, керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса. Його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад", - йдеться у повідомленні.

Причиною таких управлінських рішень, як вказано, стали "грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів".

Як повідомляв УНН раніше, очільника поліції Вінниччини Юрія Педоса у червні 2019 року відсторонили від служби на період проведення службового розслідування через смерть після 12-денної коми Олександра Комарницького.

Українські Національні Новини

Політика