ukenru
groysman-shkoda-scho-danilyuk-tak-i-ne-usvidomiv-prichinu-zvilnennya

Гройсман: шкода, що Данилюк так і не усвідомив причину свого звільнення

 • 10272 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що зміна керівництва Міністерства фінансів посилить його роботу та зазначив, що йому шкода, що Олександр Данилюк так і не усвідомив причину свого звільнення. Про це голова уряду написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Як завжди, багато гарних слів. Але, на жаль, не було конкретних результатів. Дякую заступникам, які робили роботу замість міністра. І шкода, що він так і не усвідомив причину свого звільнення”, — повідомив він.

Він подякував нардепам за підтримку його подання.

“Зміна керівництва Міністерства не послабить, а посилить його роботу. Дякую народним депутатам за підтримку мого подання”, — заявив В.Гройсман.

Як повідомляв УНН, 7 червня Верховна Рада проголосувала за звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів.

Нагадаємо, 6 червня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка, і закликав народних депутатів підтримати його. Очільник уряду заявив, що на засіданні уряду Данилюк дозволив собі дії, "несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів".

Українські Національні Новини

Політика