ukenru
gpu-rozsliduye-nizku-epizodiv-u-spravi-simeynogo-biznesu-s-ribalki-yu-lutsenko

ГПУ розслідує низку епізодів у справі сімейного бізнесу С.Рибалки – Ю.Луценко

 • 9793 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Слідчі Генеральної прокуратури перевіряють низку епізодів, пов'язаних із бізнесом сім'ї нардепа Сергія Рибалки, зокрема і роботу підприємства, яке працює в Липецьку (РФ). Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко під час інтерв’ю "5 каналу", передає УНН.

"На жаль, (у депутата С.Рибалки – ред.) є проблеми у фірмах, пов'язаних із його сім'єю, якими він раніше керував, зараз він став депутатом і ними керують інші члени його родини. Дійсно, слідство перевіряє багато епізодів щодо діяльності його концерну (корпорація з виробництва снекіа S.Group, - ред.), в тому числі і пов'язаного з підконтрольним його сім'ї підприємством, яке розташоване на території Російської Федерації, в Липецьку", - сказав Ю.Луценко.

Нагадаємо, нещодавно, генпрокурор Ю.Луценко повідомив, що С.Рибалка має підприємство у Липецьку і виводить з України мільйони на офшорні компанії.

Так, за даними правоохоронців, родинна компанія С.Рибалки перерахувала кіпрському офшору більше півтора мільйона доларів.

Також нагадаємо, ГПУ розслідує причетність органів ДФС до покривання податкових порушень підприємств сімейного бізнесу С.Рибалки. 

Українські Національні Новини

Політика