ukenru
golovna-zirka-seksu-u-velikomu-misti-rozkrila-tsikavi-detali-prodovzhennya

Головна зірка "Сексу у великому місті" розкрила цікаві деталі продовження

 • 20859 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. На сьогодні поки що залишаються невідомими конкретні сюжетні лінії кожного з персонажів продовження фільму "Секс у великому місті" від HBO Max, але зірка серіалу і виконавиця головної ролі Сара Джесіка Паркер підтвердила, що в сюжет буде вплетена пандемія коронавірусу. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Vanity Fair, передає УНН.

Деталі

Паркер сказав, що вписати коронавірус в сюжет було нескладно, враховуючи, що дія серіалу відбувається в Нью-Йорку.

"(COVID-19 - ред.), очевидно, буде частиною сюжетної лінії, тому що це місто, в якому живуть (персонажі - ред.)", - повідомила актриса.

Також Паркер повідомила, що нові сценаристи шоу, як вона сподівається, наповнять серіал новим "життєвим досвідом, політичними і соціальними поглядами на світ".

Що відомо

У грудні кілька джерел повідомили ЗМІ про те, що "Секс у великому місті" може повернутися на малий екран в якості міні-серіалу стрімінгового сервісу HBO Max.

Новий серіал буде включати весь оригінальний каст, крім виконавиці ролі Саманти Джонс Кім Кетролл, яка неодноразово заявляла, що вона не зацікавлена в поверненні. Серіал не буде перезапуском.

Відзначимо, що півгодинне оригінальне шоу "Секс у великому місті" тривало шість сезонів і включало 94 серії, які транслювалися на каналі HBO з 1998 по 2004 рік. За ним послідували два художні фільми в 2008 і 2010 роках.
Пріквел серіалу "Щоденники Керрі" стартував на каналі CW в 2013 році, де Анна Софія Робб грала молоду Керрі Бредшоу, він тривав два сезони.

Українські Національні Новини

Новини Світу