ukenru
golkiper-natsionalnoyi-zbirnoyi-futbolisti-skuchili-za-matchami-z-ubolivalnikami

Голкіпер національної збірної: "футболісти скучили за матчами з уболівальниками"

 • 9365 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Голкіпер національної збірної України Микита Шевченко прокоментував свій виклик до головної команди країни, повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

Так, воротар луганської "Зорі" Микита Шевченко прибув до розташування синьо-жовтих у зв’язку із кадровими проблемами збірної.

"Я приїхав із чудовим настроєм. Завжди приємно прибувати до головної команди країни, тим більше — після довгої перерви. Готуватимуся із хлопцями, а там чим зможу, тим і допоможу", - каже він.

Вказується, що для Микити Шевченка це є дебютний виклик до збірної.

Коментуючи попередній матч із Францією, голкіпер зазначив, що "це досвід", який треба аналізувати. Організацію таких товариських ігор Шевченко вважає хорошою практикою.

"...отримали прочухана зараз - перед офіційним матчем. Пограли із хорошою командою, висококласними футболістами. Усе, що не робиться, — усе на краще", - сказав він.

І додав, що під час наступного матчу із Німеччиною, українська збірна буде старатися порадувати глядачів. А ще важливо, що гра проходитиме вдома.

"...всі скучили за матчами з уболівальниками. Я думаю, і вони скучили за головною командою країни. Гадаю, вийде цікавий поєдинок. Ми постараємося порадувати наших фанатів", - зауважив голкіпер.

Нагадаємо, 1 жовтня президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що вболівальники повертаються на трибуни у міжнародних матчах.

"Це те, про що вже півроку мріють мільйони уболівальників України і для реалізації цієї мрії команда УАФ доклала неймовірних зусиль! Всі ці півроку спільно із Міністерством охорони здоров'я та особисто міністром Максимом Степановим ми вели безперервну роботу, працювали над медичним протоколом і зуміли вже у середині літа повернути уболівальників на матчі плей-офф УПЛ. Пізніше нам вдалося отримати дозвіл на проведення в Україні міжнародних матчів за участю глядачів. Паралельно велася безперервна і копітка робота в УЄФА, зокрема питання повернення глядачів на трибуни ми обговорювали з колегами на виконкомі УЄФА, який відбувся нещодавно у Будапешті", - написав він у Facebook.

Пізніше, про дозвіл проводити футбольні матчі із частковим залученням уболівальників повідомили і у КМДА.

Українські Національні Новини

Спорт