ukenru
gol-m-gamshika-prinis-slovachchini-peremogu-nad-litvoyu

Гол М.Гамшика приніс Словаччині перемогу над Литвою

 • 8698 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Гол і результативний пас півзахисника "Наполі" Марека Гамшика забезпечили Словаччини важливу перемогу над литовцями у шостому турі відбіркового циклу Мундіалю-2018, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Господарі почали весело і завзято, створивши кілька гострих моментів вже в першому таймі. На четвертій хвилині Лінас Клімавічюс пробив головою повз ворота, Вайдас Славіцкас непогано приклався з дальньої дистанції, а Дарвідасу Шярнасу зовсім трохи не вистачило точності.

Словаччина відповіла неточним ударом Гамшика, який, втім, незабаром показав свій талант диспетчера. На 32-й хвилині хавбек "Наполі" знайшов передачею неприкритого Володимира Вайсса, який технічно прийняв м'яч і холоднокровно завершив атаку.

Арвідас Новіковас змусив потрудитися голкіпера ударом з-за меж штрафного на початку другого тайму. А ось гості свій перший момент після перерви реалізували ідеально. М.Гамшик закрутив м'яч зі штрафного так, що у Еміліюс Зубасу не було шансів.

На останніх хвилинах двічі мазав з перспективних позицій Шярнас, але литовці не здалися. Уже в компенсований час Новіковас зі штрафного відправив м'яч у сітку рикошетом від поперечини. На те щоб вирвати нічию, у господарів часу вже не вистачило – 1:2.

Таким чином у словаків 12 очок і друга сходинка групи F, Литва на передостанній позиції – 5 балів.

Нагадаємо, сьогоді в Тампере відбудеться зустріч національних збірних Фінляндії і України.

Українські Національні Новини

Спорт