ukenru
glava-mvf-zrobila-zayavu-pislya-zustrichi-z-poroshenkom

Голова МВФ зробила заяву після зустрічі з Порошенком

 • 45871 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Голова Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард після зустрічі з Президентом України Петром Порошенком в Давосі заявила, що МФВ готовий і надалі підтримувати Україну, а також наголосила на необхідності прискорити реформи в країні. Про це йдеться в заяві Лагард, опублікованій прес-службою Фонду, передає УНН.

"У мене була хороша і конструктивна зустріч з Президентом Порошенко і його командою, в ході якої ми обговорили останні економічні події і перспективи для України, а також реалізацію заходів в рамках угоди Stand-By, затвердженої Виконавчою радою МВФ 18 грудня 2018 року", - заявила Лагард.

За словами Лагард, вона підтвердила, що МВФ "готовий і надалі підтримувати Україну разом з іншими міжнародними партнерами в її зусиллях з проведення реформ під керівництвом президента Порошенка".

"Я також підкреслила нагальну необхідність для України прискорити реформи і перейти до більш сильного (економічного - ред.) зростання, який необхідний для стійкого підвищення рівня життя людей", - заявила глава МВФ.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Раніше повідомлялося, що МВФ дав невтішний прогноз на 2019-2020 роки.

Українські Національні Новини

Політика