ukenru
glava-derzhavi-povidomiv-u-yakomu-vipadku-vin-rozpustit-vr

Глава держави повідомив, у якому випадку він розпустить ВР

 • 15813 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не розпустить парламент, поки він буде голосувати за важливі законопроекти та не будуть лобіювати інтереси олігархів. Про це він заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Що стосується розпуску (ВР - ред.) рік тому: поки "Слуга народу" буде голосувати за всі важливі законопроекти для країни... і банківський закон був дуже важливий, і земельна реформа, і імпічмент президента, і недоторканність... Все, що було написано у нашій програмі Президента України, все, що перетворили з обіцянок у реальні дії - поки це буде і концесії і водний транспорт - важливі законопроекти", - зазначив він.

За його словами, поки все це робиться, він буде підтримувати монобільшість.

"Поки вони будуть голосувати, я буду підтримувати партію "Слуга народу". Не просто партію "Слуга народу", тому що партія "Слуга народу" - це саме партія "Слуга народу", а буду підтримувати той склад монобільшості, тому що вони виконують саме свою роботу. Як тільки вони не будуть голосувати - не захочуть, будуть лобіювати інтереси тієї чи іншої (сторони - ред.), ми розуміємо, про що я зараз кажу: комерційної групи впливу на політику... в той же час, не думаючи ні про що - я буду розпускати парламент", - додав Зеленський.

Нагадаємо, 24 травня 2019 року до Конституційного суду України надійшло конституційне подання 62 народних депутатів щодо конституційності указу Президента України Володимира Зеленського про розпуск парламенту.

Українські Національні Новини

Політика