ukenru
gensek-uaf-rozumiyu-gromadskiy-rezonans-z-privodu-groshey-vid-uyefa-ale-poki-ni-kopiyki-z-nikh-nemaye

Генсек УАФ: розумію громадський резонанс з приводу грошей від УЄФА, але поки ні копійки з них немає

 • 17138 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Обіцяні 4,3 млн євро від УЄФА, які крім цільових програм тепер можна використовувати і на боротьбу з COVID-19, ще не надійшли. Про це повідомив генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький, передає УНН з посиланням xsport.ua.

"Я розумію громадський резонанс з цього приводу, але поки що жодної копійки на рахунках з цих обіцяних грошей немає. І коли вони будуть - це тільки прикидки тимчасові. Як тільки щось буде, ми обов'язково вийдемо в публічну площину з цього приводу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА остаточно звільнив Суркіса і видав йому вихідну допомогу

Тому, в УАФ поки не готові сказати, яким чином кошти УЄФА будуть використовуватися в контексті боротьби з коронавірусом.

"Ми подивимося шляхи, які дозволяє регламент Hat-Тrick і останні зміни, які будуть прийняті на Виконкомі УЄФА, як використовувати ці гроші. Крім того, будемо відштовхуватися від реальних сум, які будуть отримані і в які терміни, де ці гроші будуть потрібні. Тому що якщо зараз, то це один напрямок, а через місяць-два, напевно, вже буде інше", - пояснив Запісоцький.

Як повідомляв УНН, УЄФА прийняв рішення надати національним асоціаціям велику гнучкість у використанні фінансування, передбаченого програмою Hat-Trick.

Відтепер планові кошти Європейського футбольного союзу, крім потреб на розвиток футболу, можуть бути використані і на боротьбу з коронавірусом.

Українські Національні Новини

Економіка