ukenru
gendirektora-stolichnogo-komunalnogo-pidpriyemstva-zatrimano-pid-chas-peredachi-khabara-u-50-tis-grn

Гендиректора столичного комунального підприємства затримано під час передачі хабара у 50 тис. грн

 • 12888 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Генерального директора одного із комунальних підприємств столиці та його спільника затримали під час передачі хабара у розмірі 50 000 гривень. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

"Київською місцевою прокуратурою № 5 спільно з Оболонським управлінням поліції ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження ГУ СБУ у м. Києві та Київській області під час передачі неправомірної вигоди затримано генерального директора одного із комунальних підприємств столиці та його спільника (ч. 3 ст. 368 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що директор комунального підприємства за попередньою змовою зі своїм знайомим з квітня 2020 року вимагали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 50 тисяч гривень за укладення договору оренди комунального майна, а саме нежитлового приміщення загальною площею 500 кв. м, яке розташоване в Оболонському районі столиці.

"У ході контролю за вчиненням злочину 15 вересня 2020 року вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 50 000 гривень", - зазначається в повідомленні.

Наразі затриманим готується повідомлення про підозру. За місцем їх роботи та проживання тривають обшуки.

Нагадаємо, на хабарі затримано начальника обласного управління лісового та мисливського господарства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП