ukenru
geletey-rozpoviv-pro-svoyi-trofeyi-z-ato

Гелетей розповів про свої трофеї з АТО

 • 40850 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. У документальному фільмі "Початок війни: спецоперації УДО України" Начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей показав російський триколор, який зберігається в його робочому кабінеті. Про це повідомляє УНН. 

"Для Управління державної охорони України цей прапор є унікальним. Це перший прапор з першої звільненої адмінбудівлі Донецької області - Управління Служби безпеки Україн", - розповів Гелетей, показуючи російський прапор, знятий військовослужбовцями УДО України під час звільнення адмінбудівлі в квітні 2014 року.

Також він показав прапори Управління Служби безпеки України Донецької області, які були залишені напризволяще співробітниками в адмінбудівлі перед штурмом сепаратистами. Військовослужбовці Управління державної охорони залишились єдиними утримувати приміщення, знищуючи секретні документи та агентурні списки Служби безпеки України Донецької області. Прапори Управління СБУ військовослужбовці вивезли з Донецька, коли останніми залишали повністю окуповане місто.

"Ці прапори зберігаються в Управлінні державної охорони України, допоки ми не передамо їх в Управління СБУ Донецької області саме в Донецьк, туди, де вони законно повинні знаходитись. І ми це обов'язково зробимо!", - додав Валерій Гелетей.

Як повідомляв УНН, керівник УДО вважає за потрібне забезпечити Епіфанія державною охороною

Українські Національні Новини

Політика