ukenru
gazprom-podav-apelyatsiyu-na-rishennya-sudu-pro-znizhennya-tsini-postavok-gazu-v-polschu

"Газпром" подав апеляцію на рішення суду про зниження ціни поставок газу в Польщу

 • 17023 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Компанія "Газпром" подала апеляцію на рішення суду в Стокгольмі про зниження ціни на поставлений в Польщу газ. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Правління PGNiG повідомляє, що 2 червня 2020 року воно отримало інформацію про подання відповідачем (далі "Газпром") в Стокгольмський апеляційний суд позову про скасування остаточного рішення від 30 березня 2020 року, винесеного Арбітражним судом у Стокгольмі в рамках арбітражного розгляду, порушеного PGNiG проти "Газпрому" щодо зниження контрактної ціни на газ, що поставляється "Газпромом" відповідно до угоди купівлі - продажу природного газу в Республіку Польща від 25 вересня 1996 ("Ямальський договір")", - повідомили в ЗМІ.

Сказано, що інформація про подачу позову була отримана компанією від Стокгольмського апеляційного суду.

"Зміст позову компанії невідомий, і він ще не був офіційно переданий PGNiG. На думку компанії, немає ніяких підстав вимагати скасування остаточного рішення від 30 березня 2020 року. Після офіційної доставки копії позову компанія прийме рішення щодо подальших кроків у цій справі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Польща звинувачує "Газпром" у завищенні ціни на газ, незважаючи на рішення суду.

Українські Національні Новини

Новини Світу