ukenru
futbolist-shakhtarya-nazvav-ukrayintsiv-ta-rosiyan-narodami-pobratimami

Футболіст "Шахтаря" назвав українців та росіян народами-побратимами

 • 12209 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Український захисник Олег Данченко, який нині виступає на правах оренди за "Єнісей", розкрив свою точку зору і ставлення до українського та російського народів, повідомляє УНН з посиланням на сайт "Єнісея".

"Зазвичай в Україну всі добираються, в основному, через Мінськ, Ригу чи Варшаву, Туреччину. Це найлегший шлях. Прямого сполучення немає зараз, нажаль, немає. Сподіваюся, що все буде добре в найближчому майбутньому, адже ми і росіяни - це народи-побратими, ми раніше їздили в Росію, а росіяни їздили до нас в Україну", - заявив Данченко.

Окрім того, гравець не забув порівняти нинішнього та минулого тренерів "Шахтаря" – Паулу Фонсеку і Мірчу Луческу.

"Мірча - чудовий тренер, хороша людина, мотиватор. Дуже любив працювати з легіонерами, у Луческу був свій підхід до гравців. Упевнений, багато титулів з "Шахтарем", розкриття бразильців - велика заслуга саме його. Фонсека - стратег, підбирає під кожну гру власну тактику в залежності від суперника, дуже розумний фахівець", - додав гравець.

Варто відзначити, що Данченко перейшов в "Єнісей" взимку на правах оренди з донецького "Шахтаря" і відіграв за новий клуб 5 матчів (здійснив 2 асисти).

Українські Національні Новини

Спорт