fsb-shukaye-vikhidtsiv-z-ukrayini-v-moskvi-ta-planuye-zvinuvatiti-yikh-u-teraktakh-rozvidka

фсб шукає вихідців з України в Москві та планує звинуватити їх у "терактах" - розвідка

 • 121643 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. У москві фсб рф шукає вихідців з України для звинувачення у "терактах", повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише УНН.

Деталі

"У москві посилюється кампанія з пошуку громадян рф, які негативно ставляться до війни проти України. Особлива увага приділяється колишнім громадянам України та українцям за походженням", - повідомили у ГУР.

Як зазначається, у місті проводиться поквартирний обхід групами людей, вдягнених в цивільне, які представляються співробітникам фсб. "У мешканців з’ясовують, чи живуть десь поблизу українці, або чи хтось не здає українцям в оренду житло. Також з’ясовують ставлення громадян до так званої "СВО", - вказали у воєнній розвідці.

У ГУР зауважують, що одна з цілей вказаних дій – недопущення формування та розповсюдження у столиці рф негативного ставлення до війни та виявлення людей, які можуть вплинути на формування незалежної громадської думки щодо неї.

"Також ця кампанія має сформувати негативний образ українців – терористів та радикалів. Надалі саме їх можуть звинуватити в терактах, організованих російськими спецслужбами на території рф", - зазначили у ГУР МОУ.

Доповнення

ГУР закликало кримчан передавати дані про "місця відпочинку" окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Усик сподівається, що бій з Ф'юрі відбудеться у 2023 році

     • 2336679 переглядiв