ukenru
fk-yuventus-pidtverdiv-rozsliduvannya-schodo-klubu-ta-yogo-prezidenta

ФК "Ювентус" підтвердив розслідування щодо клубу та його президента

 • 19326 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Італійський футбольний клуб "Ювентус" підтвердив інформацію про початок розслідування прокуратурою Турина щодо компанії та її президента Андреа Аньєллі, Павела Недведа та Стефано Черрато. Про це інформує УНН з посиланням на заяву клубу та агенство ANSA.

Деталі

Справа стосується фінансової звітності клубу у 2019–2021 роках, у тому числі щодо доходів від управління правами на футболістів. "Ювентус" вважає, що не порушував законів.

"Компанія співпрацює зі слідством та Національною комісією у справах компаній та бірж Італії", - йдеться у повідомленні на сайті "Ювентуса".

Напередодні в офісах футбольного клубу пройшли обшуки. Прокуратура Турина заявила, що поліція вивчає причетність керівників до складання фіктивних рахунків та надання неправдивих відомостей інвесторам. За підсумками розслідування може бути скасовано кілька трансферів та агентських договорів. За інформацією ANSA, прокуратура вивчає угоду із залучення до клубу Кріштіану Роналду, який грав за "Ювентус" у 2019–2021 роках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" зазнав четвертої поразки в сезоні Серії А

Українські Національні Новини

Спорт