ukenru
fk-veres-ta-rukh-prodovzhili-seriyi-nevdach-scho-vidomo

ФК "Верес" та "Рух" продовжили серії невдач: що відомо

 • 17634 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Футбольний матч 18-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги між рівненським "Вересом" та львівським "Рухом" не виявив переможця, інформує УНН з посиланням на сайт "Руху".

Деталі

Густий туман у Луцьку заважав не лише розгледіти на полі футболістів, але й демонструвати командам яскравий та змістовний футбол. Попри це "рухівці" створили у першому таймі як мінімум дві гострі нагоди для взяття воріт рівнян. В першому випадку надійно у рамці зіграв Когут, врятував після удару Романа, в наступному - на захист воріт господарів після спроби Климчука стала поперечка.

По перерві пристрілювались по воротах "Вереса" Федорчук і Роман. Удар Валерія Когут перевів на кутовий, спробі Віталія не вистачило точності. А на 62-ій хвилині підопічні Юрія Вірта використали свій чи не єдиний шанс у грі: Панасенко після паса Шестакова пробив точно у кут воріт Паньківа - 0:1.

"Жовто-чорні" кинулись відіграватись. Претензії стосовно пенальті мав Климчук, якого збивали у штрафному рівнян, але свисток рефері промовчав. А коли Солдат сфолив проти Притули, вирок судді був чітким - пенальті. 11-тиметровий реалізував Климчук, реабілітувавшись таким чином за свій промах з позначки у минулому матчі з "Ворсклою". Відтак, 1:1 - у заключному матчі року "Рух" розійшовся миром з "Вересом".

Доповнення

"Верес" вже три матчі поспіль не знає смаку перемоги – 23 очки, а "Рух" відстає на два бали та йде 11-м. 

Українські Національні Новини

Спорт