ukenru
finiks-sans-o-lenya-postupivsya-bk-nyu-orlean-pelikans

"Фінікс Санс" О.Леня поступився БК "Нью-Орлеан Пеліканс"

 • 9277 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У матчі регулярного чемпіонату НБА "Нью-Орлеан Пеліканс" на виїзді виграв у "Фінікс Санс" українця Олексія Леня з рахунком 110:108, передає кореспондент УНН.

Наприкінці першої чверті О.Лень замінив на паркеті стартового центрового Тайсона Чендлера. Виборовши підбирання на чужому щиті, наш співвітчизник відзначився слем-данком. На початку наступного відрізку українець тричі обігравав француза Алексіса Ажинку та надсилав м'яч у кільце. Такі дії центрового "Санс" дозволили клубові з Аризоні піти на велику перерву виграючи 58:53.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центровий О.Лень набрав 13 очок у матчі НБА

Друга частина баталії стала менш вдалою для українця, котрий не влучив жодної із своїх чотирьох спроб. "Фінікс" поступився 108:110, не зумівши кілька разів набрати очки перед сиреною.

О.Лень за 19:26 хвилини зібрав до своєї колекції 10 очок (4/10 двоочкові, 2/2 штрафні), 7 підбирань, 1 блок-шот при 2 втратах і 4 фолах.

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став лідер "Фінікса" Ерік Бледсо, який набрав 37 очок. У складі переможців кращим виявився Ентоні Девіс, який оформив дабл-дабл з 24 очок і 10 підбирань.

Зауважимо, що О.Лень вперше у сезоні набрав 10 і більше очок в трьох підряд поєдинках НБА. У попередніх протистояннях проти "Х'юстона" і "Мемфіса" наш співвітчизник здобував 13 і 11 очок відповідно.

Додамо, що у сезоні 2015/16 років українець одного разу провів серію з дев'яти матчів підряд в яких набирав більше десяти очок.

Українські Національні Новини

Спорт