ukenru
facebook-pidkorila-seriya-nalipok-iz-zobrazhennyam-fioletovogo-goluba

Facebook підкорила серія наліпок із зображенням фіолетового голуба

 • 17555 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. ‎"Дурний голуб" (Trash Dove) - це серія наліпок у Facebook, створена американською ‎ілюстраторкою Сід Вейлер, передає УНН з посиланням на ВВС.

Зазначається, що С.Вейлер намалювала цю дивакувату фіолетову пташку у вересні 2016 року, а серія наліпок із ‎персонажем з'явилася у Facebook у січні 2017. ЇЇ особливо вподобали користувачі із Азії.‎ Найпопулярніша наліпка - та, на якій голуб несамовито дриґає головою вгору-вниз.‎

Однак, засилля фіолетового голуба подобається не всім - у інтернеті навіть з'явилася ‎петиція із вимогою видалити із Faceobook наліпки і мем із птахом.‎

Навіть авторка серії наліпок про фіолетового голуба не може точно сказати, що означає цей чудернацький персонаж.

У жовні 2016 року С.Вейлер закликала спамити наліпками друзів та родичів.

"На випадок, якщо ви не знали, я створила казково ‎дурнуваті стікери для iOS. Можете спамити ними своїх друзів і близьких!"‎, - зазначила авторка.

Нагадаємо, соціальна мережа Facebook розширює можливості сервісу Safety Check, який автоматично активується в разі кризових ситуацій. Тепер у ньому буде доступна опція Community Help (допомога спільноти), яка допоможе організувати взаємодопомогу під час стихійних лих.

Українські Національні Новини

Технології