ukenru
f-ck-you-thank-you-very-much-ridli-skott-vilayav-rosiyskogo-kinokritika

F*ck you, thank you very much: Рідлі Скотт вилаяв російського кінокритика

 • 35605 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. 84-річний відомий британський режисер Рідлі Скотт під час інтерв'ю з російським кінокритиком Антоном Доліним вилаяв останнього, висловившись нецензерною лексикою. Про це УНН повідомляє з посиланням на фрагмент інтерв'ю з критиком.

Деталі

Антон Долін під час діалогу зі Скоттом зазначив, що "Остання дуель" — дуже реалістичний фільм, навіть більше, ніж „Царство Небесне" або „Робін Гуд", якщо ми говоримо про вашу творчість".

Після цієї фрази, Рідлі Скотт абсолютно спокійним голосом відповів: "F*ck you, thank you very much, f*ck you".

На каналі "Радіо Долина" відповідну фразу переклали як: "Сер, я з вами рішуче не згоден". Після цих слів діалог перервався.

Цитата

“Нікому скаржитися на те, що трапилося мені не спало на думку — в моєму розумінні, я сам нарвався на грубість. Ну, а людина літня (83 роки), інтерв'ю по зуму неприємні і незручні для всіх. У будь-якому випадку, це дрібниця. Ніякого уявного багатьма підгрунтя у інциденту не було. І Скотт не послав "Антона Долина", він послав анонімного для нього інтерв'юера - одного з десятків інших. Він не знав і не знає, що в своїй країні я критик (в англомовному світі взагалі, як правило, рецензії пишуть одні люди, а інтерв'ю беруть зовсім інші)", — написав після цього на своєму Facebook Долін.

Довідка

Рідлі Скотт - британський кінорежисер і кінопродюсер. Творець багатьох прославлених історичних і фантастичних фільмів, таких як "Чужий", "Гладіатор", "Царство Небесне", Той, що біжить по лезу", "Гангстер", "Сукупність брехні", "Чорний яструб", "Марсіанин", "Будинок Гуччі". Старший брат режисера і продюсера Тоні Скотта.

Додамо

Прем'єра "Дому Gucci", режисером якого є Рідлі Скотт, де головні ролі виконали співачка Леді Гага і актор Адам Драйвер, відбулася 26 листопада.

У фільмі розповідають про падіння модної династії родини Гуччі.

В інших ролях зіграли: Джаред Лето (Паоло Гуччі), Аль Пачіно (Альдо Гуччі), Джеремі Айронс (Родольф Гуччі), а також Сальма Хаєк і Джек Х'юстон.

Спадкоємці засновників модного будинку Gucci вважають, що британський режисер Рідлі Скотт у фільмі "Будинок Gucci" зобразив їх сім'ю збіговиськом неосвічених негідників.

Українські Національні Новини

Новини Світу