ukenru
eks-komanduyuchogo-zbroynimi-silami-polschi-predyavleni-zvinuvachennya

Екс-командуючому збройними силами Польщі висунуті звинувачення

 • 6528 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Колишньому командуючому збройними силами Польщі генерал-лейтенанту Леху Маєвському висунуті звинувачення в незаконному привласненні цінного майна в ході організації "Авіашоу" в Радомі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Польща.

Згідно з інформацією видання, за словами прес-секретаря Окружної прокуратури у Варшаві Лукаша Лапчіньского, звинувачення були пред'явлені ще двом військовослужбовцям.

"Звинувачення стосуються скоєння злочинів, пов'язаних з перевищенням службових повноважень з метою отримання матеріальної вигоди і незаконного привласнення цінного майна. Підозрювані не визнали своєї провини. Прокурор застосував по відношенню до них запобіжний захід у вигляді майнових гарантій, один з підозрюваних - Даріуш М. - відсторонений з посади", - повідомив Лукаш Лапчіньскій.

Додамо, що обвинувачені в зв'язку з порушеннями в ході організації "Авіашоу" в Радомі в 2010-2015 роках були затримані 9 квітня. За вищевказані злочини їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше УНН повідомляв, що Польща і США почали масштабні військові навчання.

Українські Національні Новини

Новини Світу