ukenru
dvoye-ditey-potrapili-do-likarni-cherez-pereokholodzhennya-na-donechchini

Двоє дітей потрапили до лікарні через переохолодження на Донеччині

 • 7124 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня УНН. На Донеччині двоє малолітніх дітей, яких мати залишила без нагляду, потрапили до лікарні через переохолодження. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

Так, до поліції надійшла інформація від 31–річної жительки Слов'янська, що вона, вирішивши зайти до своєї сусідки, побачила, що вхідні двері її дому відкриті. В самому будинку вона виявила двох кинутих без нагляду дітей.

За вказаною адресою прибули поліцейські, які викликали бригаду швидкої допомоги. Медики оглянули дітей і доставили їх до дитячої міської лікарні. У 2-річної дівчинки лікарі діагностували обмороження кистей рук та ніг, вона знаходиться в реанімації. А 5-річна дівчинка з гострим респіраторним захворюванням знаходиться в терапевтичному відділенні.

Співробітники поліції встановлюють місцезнаходження матері.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст.166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) КК України.

Крім того, матеріали стосовно цієї сім'ї будуть передані в службу у справах дітей слов'янської районної адміністрації для подальшого соціального супроводу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП