ukenru
dvokh-viyskovosluzhbovtsiv-spiymali-na-prodazhi-15-granat-iz-zoni-oos

Двох військовослужбовців спіймали на продажі 15 гранат із зони ООС

 • 10409 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. В Одесі двох військовослужбовців Збройних сил України затримали при спробі продати 15 гранат. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

"Двоє військовослужбовців ЗС України, один із яких вже притягувався до кримінальної відповідальності, були затримані під час спроби реалізувати за 14 тисяч гривень 15 гранат Ф-1 із запалами до них", - прокоментували у поліції.

Подію кваліфіковано за ст. 263 КК України — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Гранати з запалами до них вилучили та направили на експертизу.

"В ході розслідування встановлено що, вищевказані боєприпаси були привезені одним із фігурантів з місця проведення операції Об’єднаних сил, де на цей час він проходив військову службу", - розповів заступник начальника ГУНП Сергій Дьоров.

Зараз встановлюється причетність правопорушників до інших фактів збуту зброї та боєприпасів на території України. Також вживаються заходи щодо затримання правопорушників згідно зі ст. 208 КПК України.

Для затримання торговців зброєю правоохоронці проводили спецоперацію. До заходів залучили спецпідрозділ КОРД.

Нагадаємо, харків'янин зберігав дома арсенал зброї та тротил на продаж

Українські Національні Новини

Кримінал та НП