ukenru
dvokh-politseyskikh-zvilnyat-z-organiv-mvs-za-znuschannya-z-netverezogo-gromadyanina

Двох поліцейських звільнять з органів МВС за знущання з нетверезого громадянина

 • 9961 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Комісія Департаменту патрульної поліції ухвалила рішення про звільнення двох поліцейських за знущання над нетверезим чоловіком. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передає УНН.

"Комісія Департаменту патрульної поліції завершила розслідування даної події і дійшла висновку про наявність дисциплінарних правопорушень в діях поліцейських. І правопорушення цих двох поліцейських були настільки грубими, що комісія дійшла висновку про необхідність притягнення їх до відповідальності у вигляді звільнення зі служби в поліції", - написав Білошицький.

Він зазначив, що також до дисциплінарної відповідальності притягуються і їхні керівники.

"Я особисто погоджуюся із таким висновком службового розслідування і вважаю, що те, що ми бачили на відео не сумісно із званням поліцейського", - написав Білошицький.

Раніше він повідомив, що поліцейськими-правопорушниками є лейтенант поліції Аліна Ковальова та поліцейський Владислав Бойцун.

Як повідомляв УНН, поліція на даний час ще не повідомляла нікому про підозру через сутички уболівальників під час футбольного матчу між ФК "Черкаський Дніпро" та ФК "Суми" у Черкасах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП