ukenru
dvokh-politseyskikh-suditimut-za-kradeniy-avtomobil

Двох поліцейських судитимуть за крадений автомобіль

 • 7968 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Двоє працівників поліції постануть перед судом за викрадення автомобіля на чергуванні в Обухові Київської області. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Обвинувальний акт стосовно двох працівників Обухівського районного відділу Управління поліції охорони у Київській області, які незаконно заволоділи транспортним засобом мешканки столиці, прокуратура направила до суду для розгляду по суті.

Сам злочин стався у жовтні минулого року.

"Зловмисники, перебуваючи на добовому чергуванні з охорони об’єктів в місті Обухів Київської області, скориставшись відсутністю власника автомобіля, який був припаркований на узбіччі автодороги "Київ – Знам’янка", незаконно ним заволоділи з метою подальшого продажу", - повідомили у прокуратурі.

Зокрема, поліцейські, як зазначається, "увівши в оману свого знайомого, що автівка належить нібито одному із них, відбуксирували та сховали її у гаражному приміщенні".

Матеріальну шкоду власниці автомобіля оцінили у понад 33 тисячі гривень.

Зловмисникам інкримінують ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб) КК України. Поліцейським загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, колишнього поліцейського підозрюють у викраденні мароканців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП