ukenru
dvokh-molodikiv-suditimut-za-zgvaltuvannya-na-oboloni

Двох молодиків судитимуть за зґвалтування на Оболоні

 • 17466 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. До суду скерували обвинувальний акт стосовно двох молодиків, підозрюваних у зґвалтуванні дівчини на столичній Оболоні. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва, передає УНН.

Так, місцева прокуратура завершила досудове розслідування стосовно двох осіб за фактом вчинення ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України, тобто зґвалтування.

За даними слідства, 1 квітня о 04:00 від небайдужого громадянина надійшло повідомлення на лінію "102" про те, що у дворі будинку він почув крики невідомої йому жінки, біля якої перебували двоє молодиків. Їх затримали на місці інспектори патрульної поліції.

"Потерпіла пояснила, що під час спільного вживання алкогольних напоїв двоє чоловіків почали пропонувати їй вступити у статевий зв’язок. Отримавши відмову, один з них наніс дівчині два удари в обличчя, від яких вона втратила свідомість, а отямилася вже по приїзду працівників поліції, однак без білизни та з ознаками зґвалтування", - йдеться в повідомленні.

За результатами слідства вказаним особам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 152 КК України. Один з підозрюваних виявився велокур’єром, інший офіційно не працює. Двом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без альтернативи у вигляді застави.

Наразі місцева прокуратура скерувала обвинувальний акт стосовно зловмисників до суду. Їм загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція Одеської області затримала підозрюваного у зґвалтуванні неповнолітньої. 

Українські Національні Новини

Київ