ukenru
dtp-u-kharkovi-do-spravi-doluchili-rezultati-novoyi-ekspertizi

ДТП у Харкові: до справи долучили результати нової експертизи

 • 9883 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Київський райсуд Харкова, який розглядає кримінальне провадження про смертельну ДТП у центрі Харкова, переніс слухання у справі на 8 січня у зв’язку з долученням до матеріалів справи результатів нової автотехнічної експертизи. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик у коментарі кореспонденту УНН.

"Сьогодні допитали, нарешті, останнього експерта, який робив експертизи. Крім того, захисник обвинувачуваного Геннадія Дронова надав результати автотехнічної експертизи. Суд долучив експертизу до матеріалів справи, оскільки ані прокуратура, ані захист потерпілих, ані захист обвинуваченої цієї експертизи не вивчали, тому було оголошено перерву, щоб всі сторони могли ознайомитись з новими матеріалами кримінального провадження. Наступне засідання призначили 8 січня", – розповіла Дубовик.

Вона також додала, що додаткову експертизу захисник Геннадія Дронова замовляв з власної ініціативи, тобто не за рішенням суду.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася торік 18 жовтня у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб.

Як повідомляв УНН, на засіданні 19 грудня суд продовжив арешт для обвинувачених Зайцевої та Дронова ще на два місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП