druzhina-kapitana-zniklogo-pidvodnogo-chovna-ye-naschadkom-podruzhzhya-z-titanika

Дружина капітана зниклого підводного човна є нащадком подружжя з "Титаніка"

 • 5642311 переглядiв

Деталі 

За інформацією видання, на борту "Титана" є Стоктон Раш – директор OceanGate фірми, яка організовувала це занурення до уламків "Титаніка".

Він одружений на Венді Раш, яка є нащадком двох пасажирів першого класу лайнера. Вони загинули на "Титаніку" під час катастрофи у 1912 році. 

Ісідор та Іда Штраус були найбагатшими пасажирами на лайнері. Містер Штраус, 1845 року народження, був співвласником універмагу Macy's – однієї з найбільших та найстаріших мереж роздрібної торгівлі у США.

Цитата 

"Ті, хто пережив катастрофу, згадували, як бачили, як Ісідор Штраус відмовився від місця в рятувальній шлюпці, коли жінки та діти все ще чекали, щоб втекти з лайнера, що тоне. 

Іда Штраус, його 40-річна дружина, заявила, що не залишить свого чоловіка. Їх двох бачили, стоячи під руку на палубі "Титаніка", коли корабель тонув", – повідомляє The New York Times.

Згодом їхню трагічну історію кохання епізодично згадають в однойменному фільмі. Режисер Джеймс Кемерон показав кадр старшої пари, яка обіймається в ліжку, коли вода підіймається навколо їхньої каюти.

Доповнення

З архівів The New York Times відомо, що тіло Ісидора Штрауса знайшли в морі приблизно через 2 тижні після затоплення лайнера. Останків його дружини так і не знайшли.

Нагадаємо

Екіпаж батискафа "Титан", який зник під час екскурсії до уламків "Титаніка", загинув за трагічних обставин.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україною поширилась масштабна повітряна тривога

     • 918697 переглядiв

    У Запоріжжі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 4698803 переглядiв