ukenru
drugu-stantsiyu-stolichnogo-metro-zakrili-cherez-zagrozu-vibukhu

Другу станцію столичного метро закрили через загрозу вибуху

 • 20656 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Вибухівку шукають на станції столичного метро "Золоті ворота", а станцію "Хрещатик", повідомлення про замінування якої виявилося неправдивим, уже відкрили. Про це повідомили у КП "Київський метрополітен", передає УНН.

Цитата:

"Станцію “Хрещатик” та пересадку оглянуто. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Станція працює у звичайному режимі. Станцію “Золоті ворота” та пересадку зачинено на вхід та вихід для проведення перевірки", - сказали у метрополітені.

Деталі

Інформація про відкриття станції буде опубліковано після завершення перевірки.

Тим часом разом з метро у Києві повідомили про "мінування" Центрального та Південного залізничних вокзалів у Києві, через що його роботу було тимчасово обмежено.

Вже опівдні Центральний та Південний вокзали Києва працювали у штатному режимі. Поїзди курсували за графіком.

Що було раніше

У столиці близько 11 години 17 червня надійшло анонімне повідомлення про замінування станції метро “Хрещатик”, станцію було зачинено на вхід та вихід.

Доповнення

Досить частим явищем у Києві стало повідомлення про замінування станцій метрополітену. Зазвичай “мінери” повідомляють про вибухівку одразу на декількох станціях.

Як повідомляв УНН, на початку березня Верховна Рада посилила відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Українські Національні Новини

Київ