drony-atakuvaly-nyzku-oblastei-rf-ye-postrazhdali-ta-ruinuvannia

Дрони атакували низку областей рф: є постраждалі та руйнування

 • 49831 переглядiв

Десятки безпілотників атакували росію, вразивши москву, тулу, калугу і брянськ. Разом з тим, міністерство оборони росії заявило про знищення 20 БПЛА.

У міноборони росії заявили про масовану атаку десятків безпілотників: над московською, тульською, калузькою та брянською областями вночі збили 11 дронів; згодом вказали про ще 9 БПЛА, які деякий час кружляли і начебто були знешкоджені силами ППО країни-агресора. Про це повідомляє УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

Згідно з повідомленням російського військового відомства вночі, 26 листопада сталася атака із застосуванням "безпілотних літальних апаратів літакового типу" по об'єктах на території росії, - засоби протиповітряної оборони рф нібито знищили спочатку 11 БПЛА над територією московської, тульської, калузької та брянської областей, а потім там же - ще 9 дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли з мінометів Чернігівщину, постраждала жінка

Як стверджує губернатор московської області андрій воробйов дрони засікли в різних районах Московської області: в районі Наро-Фомінська, в Одинцовському і Раменському міських округах, а також у Подольську. У місті тула, збили три БПЛА, причому один із них врізався в багатоквартирний будинок; легке поранення дістав один із його мешканців. Як зазначив керівник брянської області олександр богомаз, було збито чотири дрони над карачевським і брянським районами. Також, за словами губернатора владислава шапши, безпілотники виявляли в декількох районах калузькій області. В той же час, мер москви сергій собянін повідомив про "спробою масової атаки", при цьому в аеропортах столиці рф, як вказуєтсья, затримали і скасували понад 15 рейсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російській тулі збитий дрон врізався в багатоповерховий будинок

Ігор Тележніков

Війна

Популярні

Новини по темі

В москві спалахнула пожежа після нічної атаки БПЛА

 • 44080 переглядiв

Обстріли Донеччини: загинули двоє мирних жителів

 • 49211 переглядiв

Частину окупованих українських міст знеструмлено

 • 52249 переглядiв

За ніч ППО України знищила 8 ворожих безпілотників

 • 49798 переглядiв