ukenru
dostupni-krediti-5-7-9-v-uryadi-nazvali-umovi-dlya-uchasti-v-programi

Доступні кредити 5-7-9%: в уряді назвали умови для участі в програмі

 • 17417 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Підприємцям для отримання кредитів за програмою "Доступні кредити 5-7-9%" необхідно буде пройти певний відбір - показати бізнес-план і внести стартовий внесок. Про це сказав Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, виступаючи на презентації державної програми "Доступні кредити 5-7-9%", передає кореспондент УНН.

"Звичайно, щоб отримати кредит на таких умовах, потрібно пройти певний відбір. Звичайно, треба показати бізнес-план, тобто показати, в чому замисел, яким чином буде розвиватись справа. Звичайно, потрібно буде внести невеликий, але все ж таки, стартовий внесок, практично продемонструвавши, що ви готові, що підприємець також готовий ризикувати, тому що підприємництво – це також справа на свій власний ризик", - сказав прем’єр.

Він підкреслив водночас, що "жодна людина, яка звернеться для отримання цього кредиту, не залишиться без зворотнього зв’язку".

"Пробуйте, намагайтеся, відкривайте власну справу. Навіть якщо у вас не вийде з першого разу, у нас уже створена екосистема яка допоможе вам подивитись на свій бізнес-план, можливо, трохи критично, переосмислити його, доопрацювати і прийти для отримання ресурсів в другий раз – маючи більше шансів на успіх", - додав Гончарук.

Як повідомлялося в УНН, станом на кінець січня до уряду України надійшло 15 тисяч заявок на програму "Доступні кредити".

Українські Національні Новини

Економіка