ukenru
doslidzhennya-naymensh-tolerantnoyu-do-pereselentsiv-ye-kharkivska-oblast

Дослідження: найменш толерантною до переселенців є Харківська область

 • 15717 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Найменш толерантною до внутрішньо переміщених осіб є Харківська область. Про це йдеться у дослідженні соціальної згуртованості і конфліктної чутливості діяльності органів місцевого самоврядування та державної влади щодо відносин між ВПО та приймаючою громадою, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише 32% переселенців планують повернутися на Донбас після завершення конфлікту

"Найбільшу ступінь нетерпимості було виявлено в Харківській області, найменшу – в Київській та Львівській областях", - йдеться у дослідженні.

Дослідження було проведено в усіх областях України. Для презентації звіту обрані 9 регіонів України, де були зібрані найбільш повні дані, а саме Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Харківська, Херсонська, Луганська, Львівська, Київська області та місто Київ.

Моніторинг проводила експертка програми "Радник з питань ВПО" Ірина Лоюк. Програма впроваджується канадською неурядовою федерального рівня організацією "Stabilization Support Services" за підтримки посольства Великої Британії в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що рейтинг недовіри серед політиків станом на грудень 2017 року очолили колишній Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, секретар Ради національної безпеки і оброни Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Українські Національні Новини

Суспільство