do-zastriahlykh-avto-na-trasi-kyiv-odesa-tekhnika-pidkhodyt-z-dvokh-bokiv-kiper

До застряглих авто на трасі Київ-Одеса техніка підходить з двох боків - Кіпер

 • 24831 переглядiв

На трасі Київ-Одеса тривають рятувальні роботи: техніка наближається до застряглих автомобілів з обох боків, незважаючи на несприятливі погодні умови. Влада вже звільнила 519 транспортних засобів, включаючи автобуси та карети швидкої допомоги, водночас закликають людей залишатися вдома.

Очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер в ефірі темарафону  розповів про поточну ситуацію в Одеській області, де майже добу вирує люта негода, передає УНН.

Деталі

На закритій від учора трасі Одеса-Київ залишаються застряглі авто, висота снігу досягає подекуди два метри. Вся техніка, за його словами, залучена до рятування людей.

Обласна влада на звʼязку з людьми, які потребують допомоги.

На київській трасі є авто, до яких пробиваємося, але з ними є постійний звʼязок. Ситуація більш менш контрольована та стабільна. З двох боків до них йде техніка для того, щоб звільнити їх з полону. Рух техніки ускладнюють застряглі вантажні машини, але ситуація контрольована

 - наголосив Кіпер.

Додамо

За даними ДСНС, на трасах Одеської області зі снігового полону рятувальники витягли 519 транспортних засобів, з них 15 автобусів та 12 карет швидкої.

Обласна адміністрація вкотре закликає не виходити з дому без потреби. За розпорядженням голови ОВА Кіпера, школи та садочки області сьогодні на дистанційному навчанні з черговими групами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Негода заблокувала 14 автошляхів та спричинила відключення світла у 16 областях України

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба котельні

     • 65644 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 325 тисяч

     • 61890 переглядiв