ukenru
do-moroziv-prigotuvatisya-sinoptiki-obitsyayut-minus-20

До морозів приготуватися: синоптики обіцяють мінус 20°

 • 23947 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. В Україні цього тижня температура повітря піде у глибокий "мінус". Місцями 16 січня - до 21 градуса морозу вночі. Триматиметься мінусова температура і вдень. Час від часу у наближчі три доби по країні буде сніжити. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, найближчої ночі у західних, Житомирській, Сумській та Харківській областях, вдень також у північних та більшості центральних областей невеликий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 2-7° морозу, на північному сході країни до 10°, вдень 0-5° морозу, у південній частині від 3° морозу до 2° тепла.

У наступні дві доби, як зазначається, місцями невеликий сніг, у п'ятницю в східних областях помірний сніг; температура 15 січня протягом доби 2-8°, в західних та північних областях 9-14° морозу.

"16 січня очікується відчутне зниження температури вночі до 14-19°, на півночі країни до 21° морозу, вдень до 11-16°, на Закарпатті та в південних областях вночі до 8-13°, вдень до 4-10° морозу", - повідомили синоптики.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°.

Українські Національні Новини

Суспільство