ukenru
do-krimskikh-tatar-u-krimu-znovu-priyshli-z-obshukami

До кримськотатарських активістів у Криму знову прийшли з обшуками

 • 9670 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. В анексованому Росією Криму у будинках активістів Сервера Мустафаєва в Бахчисараї і в Едема Смаїлова в селі Долинне Бахчисарайського району російські силовики проводять обшуки. Про це повідомляє об'єднання "Кримська солідарність" в Facebook, передає УНН.

"У будинку активіста "Кримської солідарності" Сервера Мустафаєва йде обшук! Також йде обшук у Едема Смаїлова в селі Долинне (Бахчисарайського району)", - повідомили в об'єднанні.

Зазначено, що до будинку Сервера Мустафаєва підігнали автозак, у двір заїхав автомобіль Volkswagen c затонованими номерами. Туди під'їхав адвокат Еміль Курбедінов. Його не пускають до свого довірителя, повідомили в "Кримській солідарності".

При цьому зазначається, що в будинку Едема Смаїлова "силовиками заблоковані троє дітей". "Його дружина не може пройти в своє домоволодіння, тому що її не пропускають", - відзначили в об'єднанні.

Нагадаємо, 18 травня в Криму пройшли затримання активістів, серед них були неповнолітні.

Нахожусь возле дома Сервера Мустафаева! На обыск меня не допускают. Я не могу добиться даже внятного ответа по поводу моего допуска!

— Emil Kurbedinov (@EmilZahist) 21 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП