ukenru
dnipro-zavershiv-mizhsezonni-zbori-peremogoyu-nad-gruzinskim-fk-dila

"Дніпро" завершив міжсезонні збори перемогою над грузинським ФК "Діла"

 • 10613 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Ігрову частину зимового підготовчого етапу, який налічував два двотижневих цикли, ФК "Дніпро" завершив сьогодні поєдинком з "Ділой", що представляє грузинське місто Горі, передає УНН з посиланням на сайт "дніпрян".

На 10-й хвилині передачею в дотик Владислав Кочергін організував чистий вихід один на один з голкіпером "Діли" Муйрішвілі Артема Довбіка. Футболіст свій шанс використав холоднокровно, пробивши повз воротаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК "Дніпро" позбавили шести очок у турнірній таблиці УПЛ

Через дев'ять хвилин Леонардіньо увійшов в штрафну української команди за місцем лівого інсайда, різким рухом пішов вправо і обвідним ударом вразив ціль – 1:1.

"Синьо-біло-блакитним" знадобилося зовсім небагато часу, щоб знову вийти вперед, причому голу передували два втрачених шансу. Взяття воріт організували Володимир Адамюк і Артем Довбік.

Перший хорошою вертикальною передачею вивів на ударну позицію під кутом до воріт форварда, який спокійно обіграв воротаря і правою ногою направив м'яч в ворота. Гаргузашвілі намагався вибити м'яч в поле, однак робив це вже за лінією воріт, та й після його торкання сфера тільки сколихнула сітку. Вже на 34 хвилині А.Довбик оформив хет-трик та встановив остаточний рахунок у поєдинку – 3:1.

Нагадаємо, що нинішньої зими "Дніпро" провів вже третій матч з представником сонячної закавказької республіки, і два попередніх протистояння завершувалися для дніпрян невдало – 1:2 проти "Локомотива" з Тбілісі і 2:4 із "Динамо" з Тбілісі.

Додамо, що в зимових спарингах "Дніпро" здобув 3 перемоги, 1 нічию та 5 разів програв.

Українські Національні Новини

Спорт