ukenru
dmitruka-ofitsiyno-viklyuchili-zi-slugi-narodu

Дмитрука офіційно виключили зі “Слуги народу”

 • 8866 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Народного депутата Артема Дмитрука офіційно виключили з фракції “Слуги народу” у парламенті. Це оголосив на засіданні парламенту перший віце-спікер ВР Олександр Корнієко, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Відповідно до частини 3 статті 60 Регламенту Верховної ради України повідомляю про рішення депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” виключити зі складу депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” народного депутата Дмитрука Артема Геннадійовича”, - сказав він.

Контекст

Напередодні народні депутати від “Слуги народу” виключили нардепа Артема Дмитрука зі складу фракції.

Додамо

Розмови стосовно виключення Дмитрука з фракції почалися на початку листопада. Зокрема, колишній голова партії “слуг” Олександр Корнієнко зазначав, що нардепу загрожує виключення через те, що “риторика, яку проводить Дмитрук, точно не "слуг народу", а тих партій, які названі іменами тих, хто в санкціях”. Відповідна заява пролунала після того, як кілька тижнів тому Youtube-каналі Анатолія Шарія з’явилося інтерв'ю з Дмитруком, в якому той заявив про своє розчарування в "Слузі народу". Водночас голова фракції Давид Арахамія наголошував, що Дмитрука можуть виключити з фракції за "неколегіальну поведінку". 

Зазначимо, що колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, анонсуючи створення власного міжфракційного об’єднання в Раді, повідомив, що до об’єднання увійде 25 нардепів. Серед перерахованих прізвищ пролунало прізвище Дмитрука.

Українські Національні Новини

Політика