ukenru
dlya-ukrayintsiv-tse-norma-ukrayinskiy-bank-zapustit-v-yevropi-nezvichnu-dlya-yevropeytsiv-poslugu

Для українців це норма: український банк запустить в Європі незвичну для європейців послугу

 • 501364 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Транзакційний банк IBOX BANK працює над запуском в Європі функції P2P переказів, тобто з картки на картку. Про це розповів радник Голови Правління IBOX BANK Євген Березовський в кулуарах міжнародної конференції “Україна під час війни. Економіка. Безпека. Енергетика. Перспективи відновлення”, передає УНН.

Деталі

За словами Березовського, у Європі нині не використовують перекази з карти на карту, там гроші переказують лише на банківські рахунки. Водночас для українців ця опція вже давно стала звичною. В IBOX BANK зазначили, що перш за все запускають цю функцію для українців, велика кількість з яких нині живе в Європі, утім надалі планують привчити до цього і європейських користувачів.

Цитата

“У Європі більше звикли перераховувати кошти з рахунку на рахунок. І це зовсім невеликий сервіс, який тут існує. Але ми, враховуючи, що в Європі зараз понад 10 млн українців, будемо спочатку для них робити, а потім популяризувати серед європейців, аби вони також користувалися подібним сервісом”, - розповів Євген Березовський.

Нагадаємо

Невдовзі у Польщі з’являться термінали IBOX BANK, за допомогою яких українці зможуть поповнювати свої картки, сплачувати комунальні та інші послуги в Україні.

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, що працює на фінансовому ринку з 1993 року. За підсумками 2021 року банк зафіксував п'ятикратне зростання доходу. Акціонери банку інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на пів мільярда гривень. Уже в березні, завдяки інвестиціям, IBOX BANK виріс і увійшов до другої групи банків.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaААА за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном