ukenru
dlya-malozakhischenikh-kiyan-zibrali-ta-peredali-55-tis-naboriv-pershoyi-neobkhidnosti-kmda

Для малозахищених киян зібрали та передали близько 55 тис. наборів першої необхідності - КМДА

 • 14236 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. За час карантину Єдиний координаційний центр Києва зібрав та передав майже 55 тисяч наборів першої необхідності малозахищеним киянам. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Від початку запровадження обмежувальних заходів у Києві почав працювати Єдиний координаційний центр для допомоги малозахищеним верствам населення. Центр об’єднав зусилля волонтерів, громадських та благодійних організацій, соціально-відповідального бізнесу в допомозі соціально незахищеним киянам. За час своєї роботи центр зібрав та передав майже 55 тисяч наборів першої необхідності мешканцям столиці, які опинилися у складних життєвих обставинах", - сказав Кличко.

З його слів, приватні компанії окремо зібрали понад 250 тонн продуктів харчування.

"Координаційний центр забезпечив безкоштовним транспортним перевезенням понад 150 пацієнтів, які потребують гемодіалізу. І під час карантину вони змогли їздити на процедури. Крім того, центр зібрав 2 мільйони гривень. Ці кошти спрямували на закупівлю наборів продуктів та товарів першої необхідності. А також – засобів індивідуального захисту для столичних медиків", - сказав міський голова.

Як повідомлялося раніше в УНН, харчування дітей малозахищених категорій в період карантину має вирішуватись на рівні регіонів.

Українські Національні Новини

Київ