ukenru
disneyland-u-yaponiyi-zakrivayut-na-dva-tizhni-cherez-koronavirus

Disneyland у Японії закривають на два тижні через коронавірус

 • 18288 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Компанія Disney закриває свої тематичні парки в Японії, оскільки новий спалах нового коронавірусу в цій країні посилюється. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Токійський Disneyland і DisneySea закриються в суботу і будуть закриті до 15 березня, повідомив в п'ятницю оператор парків Oriental Land.

Закриття відбувається після прохання уряду Японії скасувати або відкласти великі збори і заходи на наступні кілька тижнів, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Вірус забрав життя 8 людей у Японії і привів до того, що понад 900 осіб захворіли, причому переважна більшість з них пов'язана з круїзним лайнером, який на початку місяця став плаваючою зоною карантину біля берегів Йокогоми. У всьому світі через коронавірус вже є щонайменше 2800 смертей, в основному в материковому Китаї, і понад 83 тисячі випадків у світі - випадки були вже на всіх континентах, окрім Антарктиди.

Токійський парк повідомив, що відшкодує гостям плату за вхід і бронювання готелів. Парк наразі планується відкрити 16 березня.

Раніше Disney закрив свої тематичні парки в Шанхаї і Гонконзі минулого місяця через побоювання, пов'язані з коронавірусом, незадовго до Нового року за місячним календарем. Наразі парки в Гонконзі і Шанхаї закриті на невизначений термін.

Раніше в цьому місяці Disney попередив, що ці закриття, поряд з наслідками масових протестів в Гонконзі, можуть забрати 280 мільйонів доларів прибутку в поточному кварталі. Компанія додала, що коронавірус зашкодить її результатами за фінансовий рік в цілому.

Українські Національні Новини

Новини Світу